Ajankohtaista
4.6.2020
Päiväkodin laajennus Tampereelle

Pilke tiedepäiväkoti Hokaus laajenee jälleen. Pohjanmaan Kiinteistökehitys Oy rakennuttaa jo toisen laajennuksen Tampereen Vuorekseen. Uusi rakennus valmistuu kesällä 2020

1.8.2020
Pilke luontopäiväkoti Kotimetsä luovutettu
Pilke luontopäiväkoti Kotimetsä aukesi Orimattilaan syksyllä 2020. Päiväkoti Kotimetsä tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 76 päiväkotipaikkaa 0–5-vuotiaille lapsille. Luontopäiväkoti Kotimetsässä ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen, ihmettely ja retkeily.

15.1.2020

Uusi päiväkoti Orimattilaan

Pohjanmaan Kiinteistökehitys Oy rakennuttaa päiväkodin Pilke Päiväkodit Oy:lle Orimattilan keskustaan, aivan perinteikkään Kehräämön naapuriin. Uusi päiväkoti avautuu elokuussa 2020.

27.5.2019

Norlandia Pouta luovutettu

Norlandia luontopäiväkoti Pouta on luovutettu Norlandia Päiväkodit Oy:lle.

Luontopäiväkoti Pouta on osa pohjoismaista Norlandia Preschool perhettä, johon kuuluu päiväkoteja pohjoismaissa sekä Hollannissa, Puolassa ja Saksassa.  Laatu näkyy kaikessa toiminnassa. Laadukas asiakaskokemus on tärkeä. Kehityksen keskiössä on lapsi ja hänen hyvä arkensa.

http://pouta.norlandiapaivakodit.fi

29.11.2018

Coronaria Kristallikartano luovutettu

Keravalle on valmistunut joulukuussa 2018 uusi pieni hoivakoti. Hoivakodissa hoidetaan senioriasukkaita. Hoivakoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja on tarkoitettu tehostettua palveluasumista tarvitsevalle ihmisille.

Coronaria Kristallikartano on puitteiltaan viihtyisä ja kodinomainen yksikkö. Asukkaista huolehtii motivoitunut ja sitoutunut henkilökunta, jonka arvoihin kuuluu ennen kaikkea asukkaiden hyvän hoidon laadusta huolehtiminen. Hoivakotimme on hyvin pieni, vain 14 paikkainen, jonka ansiosta kodinomainen ja yksilöllinen hoiva on aidosti mahdollista toteuttaa.

https://www.coronaria.fi/toimipaikat/coronaria-kotikyla-kristallikartano-kerava/

11.6.2018

Pilke päiväkoti Sävelpolku luovutettu

Pilke musiikkipäiväkoti Sävelpolku luovutettiin Pilke Päiväkodit Oy:lle ja se aukesi Poikolanrinteeseen, Tupalaan elokuussa 2018. Musiikkipainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena.

https://www.pilkepaivakodit.fi/paivakodit/mikkeli/

25.9.2018

Pilke päiväkoti Virta Keminmaahan

Pohjanmaan Kiinteistökehitys Oy rakennuttaa Pilke Päiväkodit Oy:lle kolmiryhmäisen päiväkodin Keminmaahan.

Pilke luontopäiväkoti Virta aukeaa elokuussa 2019 Keminmaahan osoitteeseen Kalamajantie 5. Päiväkoti Virta on luontopainotteinen päiväkoti, jossa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea.

https://www.pilkepaivakodit.fi/paivakodit/keminmaa/

11.6.2018

Pilke päiväkoti Majakka Raaheen

Pohjanmaan Kiinteistökehitys Oy rakennuttaa Pilke Päiväkodit Oy:lle kolmiryhmäisen päiväkodin Raahen Kummattiin.

Pilke musiikkipäiväkoti Majakka aukeaa elokuussa 2019 Raaheen. Musiikkipainotteisen paivakodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elamyksia, valmiuksia ja taitoja seka oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myos antaa virikkeitäjatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen.

https://www.pilkepaivakodit.fi/paivakodit/raahe/

14.5.2018

Luontopainotteinen Norlandia päiväkoti Kuopioon

Pohjanmaan Kiinteistökehitys Oy rakennuttaa Norlandia Päiväkodit Oy:lle neliryhmäisen päiväkodin Kuopion Julkulaan . Päiväkoti valmistuu joulukuussa 2018.

Ensimmäinen Norlandia päiväkoti perustettiin Espoon Leppävaaraan vuonna 1994. Toiminta Leppävaarassa jatkuu edelleenkin, pienessä kodikkaassa Knatte-Hörnan päiväkodissa. Vuonna 2014 Norlandia liittyi osaksi kansainvälistä Norlandia Preschool perhettä, johon kuuluu päiväkoteja pohjoismaissa sekä Hollannissa, Puolassa ja Saksassa.

 

Vuosien varrella Norlandia on kasvanut ja toimii nykyään 30 kunnassa, joissa on 63 yksikköä. Norlndia työllistää yli 550 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Yrityksen vastuulla on yli 3000 lapsen hoito, leikki ja varhaiskasvatus. Pääkonttori on Espoossa, jossa sijaitsee myös oma keittiö, josta toimitetaan ruoka Etelä-Suomen pisteisiin. Norlandialla on omat keittiöt myös Jyväskylässä ja Kempeleessä.

1.8.2017

Hoivakoti Keravalle

Pohjanmaan Kiinteistökehitys Oy ja Hämeen Hoivakoti ja Kuntoutus Oy ovat sopineet 14-paikkaisen vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikön rakentamisesta Keravalle.​ Hoivakoti valmistuu syksyllä 2018.

Hämeen Hoivakoti ja Kuntoutus Oy on yrittäjävetoinen muistisairaiden vanhusten palveluasumiseen keskittynyt yritys, jonka missio on tarjota asukkaille kodinomaista ja laadukasta asumista ja hoivaa.

31.7.2017

Päiväkoti Mikkeliin

Pohjanmaan Kiinteistökehitys Oy rakennuttaa Pilke Päiväkodit Oy:lle kolmiryhmäisen päiväkodin Mikkelin Tupalaan. Päiväkoti valmistuu kesällä 2018.

Pilke paiväkodit on kotimainen kasvuyritys, joka tarjoaa varhaiskasvatuspalveluja 69 paivakodissa ympäri Suomen. Pilke paiväkodit avasi elokuussa 2017 viisi uutta paivakotia eri puolelle Suomea lisäksi Pilke osti seitseman uutta paivakotia: kolme paiväkotia Oulusta, kaksi Espoosta ja yhdet paivakodit Lahdesta ja Haapavedelta. Kasvun myötä myös Pilke paiväkotien hallinto ja hallitus ovat saaneet vahvistusta yritysmaailman ammattilaisista.

25.2.2017

Päiväkodin laajennus Tampereelle

Pohjanmaan Kiinteistökehitys Oy toteuttaa Pilke Päiväkodit Oy:lle Tampereen Mäyränmäkeen v. 2016 valmistuneen päiväkoti Hokauksen laajennuksen. Laajennus valmistuu lasten käyttöön lokakuussa 2017.

Pilke paivakodit on kotimainen kasvuyritys, joka tarjoaa varhaiskasvatuspalveluja 69 paivakodissa ympari Suomen. Pilkepaiväkodit avasi elokuussa 2017 viisi uutta paivakotia eri puolelle Suomea lisäksi Pilke osti seitseman uutta paivakotia: kolme paiväkotia Oulusta, kaksi Espoosta ja yhdet paivakodit Lahdesta ja Haapavedelta. Kasvun myötä myös Pilke paivakotien hallinto ja hallitus ovat saaneet vahvistusta yritysmaailman ammattilaisista.

Päiväkoti Joensuuhun

Pohjanmaan Kiinteistökehitys Oy rakennuttaa Pilke Päiväkodit Oy:lle 78 -paikkaisen päiväkodin Joensuuhun. Pilke musiikkipäiväkoti Hepokatti v. 2016 lopussa.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on yhteensä 51 päiväkotia Uudellamaalla, Turun seudulla, Lahdessa, Porissa, Nokialla, Kouvolassa ja Tampereella.

Lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 23 koululla Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa, Lahdessa, Porissa, Vantaalla ja Kirkkonummella.

Pilkkeen toiminnassa on mukana noin 3300 lasta. Työntekijöitä on noin 630

19.11.2015

30-paikkainen palveluasumisen yksikkö Riihimäelle

Pohjanmaan Kiinteistökehitys Oy ja Hämeen Hoivakoti ja Kuntoutus Oy ovat sopineet 30-paikkaisen vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikön rakentamisesta Riihimäelle.​ Hoivakoti Kristallihovi valmistuu v. 2016 lopussa.

Hämeen Hoivakoti ja Kuntoutus Oy on yrittäjävetoinen muistisairaiden vanhusten palveluasumiseen keskittynyt yritys, jonka missio on tarjota asukkaille kodinomaista ja laadukasta asumista ja hoivaa.

Päiväkoti Oulun Kirkkokankaalle

Pohjanmaan Kiinteistökehitys Oy rakennuttaa Satusiipi Päiväkodit Oy:lle neliryhmäisen päiväkodin Oulun Kirkkokankaalle. Uusin, Runokerä -niminen päiväkoti valmistuu yrityksen käyttöön 1.6.2015.

Päiväkoti Runokerä sijottuu keskeisesti Kirkkokankaalle palvellen lisäksi mm. Hiukkavaaran, Saarelan ja Myllyojan perheitä. Runokerässä toimimme pienissä ryhmissä. Meillä lapsi saa leikkiä ja tutkia maailmaa omaan tahtiinsa. Laadukkaan toiminnan takaa yhteistyö perheiden kanssa, osaava henkilöstö, hyvä suunnittelu ja toimivat puitteet.

Päiväkoti Oulun Haapalehtoon

Pohjanmaan  Kiinteistökehitys Oy rakennuttaa neliryhmäisen päiväkodin Oulun Haapalehtoon. Moderni päiväkotirakennus valmistuu Satusiipi Päiväkodit Oy:n käyttöön 1.6.2014.

Päiväkoti Satusiipi sijaitsee Oulun Haapalehdossa. Satusiivessä toimimme pienissä ryhmissä. Meillä lapsi saa leikkiä ja tutkia maailmaa omaan tahtiinsa. Laadukkaan toiminnan takaa yhteistyö perheiden kanssa, osaava henkilöstö, hyvä suunnittelu ja toimivat puitteet.

Please reload

SV_AA_LOGO_Pohjanmaan_Kiinteistokehitys_